Skreddersaks bøyd 23 cm Skreddersaks bøyd 23 cm Skreddersaks bøyd 23 cm

Skreddersaks bøyd 23 cm

Varenr:100308
606,-
-+
4 På lager
Klarna
BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Denne skreddersaksen er bøyd for høyere presisjon og bedre kutt.

Mykt håndtak for behagelig bruk.

Kai blader i rustfritt stål og høy kvalitet.

Her er noen fordeler med Prym sakser:

  1. Kvalitet: Prym-sakser er kjent for sin høye kvalitet og slitestyrke. De er laget av holdbare materialer som sikrer langvarig bruk og skarpe kuttekanter.

  2. Presisjon: Sakser fra Prym er utformet for å gi nøyaktige kutt hver gang. De skarpe bladene sikrer at du kan klippe gjennom stoffet med presisjon og nøyaktighet, noe som er avgjørende for syprosjekter.

  3. Ergonomisk design: Prym-sakser er designet med ergonomiske håndtak som gir komfortabel og behagelig bruk over lengre tid. Dette gjør dem ideelle for syere som jobber med større prosjekter eller som trenger å klippe mange stoffer.

  4. Variert utvalg: Prym tilbyr et bredt utvalg av sakser som passer til ulike behov og preferanser. Enten du trenger en allsidig saks for generelle kutteoppgaver, en detaljsaks for presisjonsarbeid eller en raggsaks for å lage frynser, har Prym et produkt som passer for deg.

  5. Holdbarhet: Sakser fra Prym er laget for å vare og tåle langvarig bruk. De robuste konstruksjonene og kvalitetsmaterialene sikrer at saksebladene forblir skarpe og effektive over tid, selv etter gjentatt bruk.

  6. Praktisk størrelse: Prym-sakser kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge en størrelse som passer best for dine behov og preferanser. Enten du foretrekker en liten saks for detaljert arbeid eller en større saks for større stoffer, har Prym et alternativ som passer for deg.

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
17113